Iristyper


De 5 mennesketyper 
Når man skal have et menneske i behandling så tager man det største medfødte problem først. Derfor deles det op i 5 grupper som er:

1. Hormontypen
2. Kredsløb- typen
3. Mave, tarm- typen
4. Lynfe- typen
5. Nerve- typen 

1. DEN HORMONELLE TYPE

Er den slank person med meget hurtige bevægelser. Eller er det den kraftige type med langsomme bevægelser. Og der kan man se en ubalance. I øjet vil man kunne se et svaghedstegn ud for største delen af de hormonelle kirtler. Det vil først og fremmest være skjoldbruskkirtel, hypofysen, æggestokken, livmoderen og binyrerne.
Som anden svaghed, vil den hormonelle type ofte have et dårligt kredsløb, da hormonerne styrer åbning og lukning for blokaderne, samt stofskifte på blodpladerne.
Hvis man i den hormonelle types øje set et svagt mave og tarm. ofte forekommer - lavt blodsukker, stort frygtsomme og svingende psyke.
 
TIL TOPPEN

 
2. KREDSLØBS TYPEN

Har ofte kolde fødder og hænder, nemmere ved at få smerter, nakke skulder- og ryg. I irisen vil man se svaghedstegn til ben, som ofte er det et dybt tegn, der betyder at forædlere eller forfærde har haft dårlige blodårer i dette område. I nakke skulder- og arm området, samt ved lænden vil der ofte forekomme dybe tegn, og har man mærket smerter i dette område i længere tid, er der chancer for at se en gullig eller brunlig farvning af området, og den mørkeste farve fortæller den har været der længst tid. Når man har gjort disse betegnelser, er det næsten helt sikkert at man støder på et svaghed på hjertes plads i irisen. Hjertet styrer det totale kredsløb, behøver ikke betyde man har et dårligt hjerte, men at evnen til at pumpe blodet rundt i hele kroppen og trække det tilbage fra fødder og hænder mangler i en variabel grad. Ofte forekommende: Kuldskær, har let ved at få blålig farvning, nemmere ved at få åreknuder. 

TIL TOPPEN

 
3. MAVE/TARM TYPEN 

Er ofte kraftige mennesker, med tendens til overvægt. Har nemt ved at få smerter i mave tarm området. Mavesårs typer er ofte hulkindet Typer med slap tarm har folder i huden, fra næsefløjene ned til mundvige.

TIL TOPPEN

 

 
4. LYNFE TYPEN

De tykke hvide ophobninger er tegn på at lymfegangene er stoppet til.

TIL TOPPEN

 
5. NERVE TYPEN

De runde streger i irisen er krampe ringe, som tegn på at nervebanerne er belastet.

TIL TOPPEN

Lidt om mig

Jeg tilbyder forskellig alternativbehandling, alt efter hvad dit problem er, herunder vil det hjælpe at finde ud af hvilken mennesketype du er

Læs mere

Behandling

Vi tager billeder af dit øje og gennemgår derefter billederne sammen med dig. Du kan så se hvordan vi ser svagheder i kroppen ved hjælp af billederne af dit øje

Læs mere

Kontakt

Agtrupvej 51B
6000 Kolding
Telefon 76 333 777
E-mail:  post@egon-pedersen.dk


Egon Pedersen | Agtrupvej 51B | 6000 Kolding | Tlf. 76 33 37 77 | post@egon-pedersen.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top