Cv


Hvordan blev jeg heilpraktiker? 

Jeg blev født 1939. Det første jeg husker fra krigen er en hest, der farer af sted ned af gaden med en mælkevogn, hvor mælkeflaskerne eksploderer som håndgranater, når de rammer jorden, mens luftalarmen hyler over byen. Samtidig blev der smidt bomber i den del af Esbjerg, jeg boede i. Bomben ramte et boligkompleks i nærheden. og en anden bombe ramte en skov lidt længere ude.
12 år senere fik jeg job som mælkedreng om morgenen, før jeg skulle i skole. Jeg kørte med en mælkevogn som den under krigen, men heldigvis var denne hest fredelig. Den kunne godt lave lidt ballade når min mester sad hos kunderne og drak kaffe, hvilket kunne tage en evighed. Sådan føltes det nogle gange, især når det var hundekoldt. 

I 1957 gik jeg ud af skolen med en realeksamen som det hed dengang. Dagen efter startede min løbebane i byens store skoforretninger. Min stilling bestod i at være førstemand for 18 damer, hvoraf flere havde været ansatte i 10-15 år.
Det var noget af en udfordring.
 
I 1973 blev jeg merkonom i regnskabsføring og administration. 

I 1974 købte jeg den skoforretning, hvor jeg havde været ansat i 17 år, og fire år senere åbnede jeg endnu en forretning. Tre år senere solgte jeg begge.
På det tidspunkt drog en amerikansk kursusleder, der underviste i menneskekundskab gennem Europa. Emnet facinerede mig, og jeg blev hurtig klar over, at jeg fremover ville beskæftige mig dybgående med mennesker. Alligevel var jeg to måneder senere igang med at opbygge en forretning i det gamle Brandts Klædefabrik midt i Odense sammen med en kammerat. Vi skulle blandt andet handle med tøj.
 
Men da jeg halvandet år efter læste i avisen, at man kunne blive uddannet som heilpraktiker i Tyskland var jeg straks klar over, at det var det jeg ville lave fremover. To måneder senere havde jeg afsluttet mit forretningsliv.
Det viste sig at være nøjagtig så sjovt og spændende, at læse til heilpraktiker, som jeg havde forestillet mig. Vi blev undervist af to kendte mestre i Tyskland, nemlig Dr. Wolfgang Grüger, videnskabsmand, gynækolog, børnelæge og heilpraktiker, niogtres år gammel og med praksis gennem fyrre år. Og Dr. Tegarten med praksis gennem tooghalvtreds år. Deres viden om mennesket og dets helbredelse var grundigt afprøvet over mange år, det der ikke virkede var for længst sorteret fra.
I Tyskland hvor det kun er læger og heilpraktikere, som har tilladelse til at tage mennesker i terapi, har lægerne og heilpraktikerne et godt samarbejde. Halvdelen af de tyske læger arbejder med homøopati. 

I 1983 valgte jeg at åbne min egen klinik i Kolding. Byen er centralt beliggende for resten af landet , og i dag har jeg ca. 4000 - 5000 mennesker om året i min klinik. Desuden har jeg haft klinik i Madrid og har det stadig i Gøteborg.

Lidt om mig

Jeg tilbyder forskellig alternativbehandling, alt efter hvad dit problem er, herunder vil det hjælpe at finde ud af hvilken mennesketype du er

Læs mere

Behandling

Vi tager billeder af dit øje og gennemgår derefter billederne sammen med dig. Du kan så se hvordan vi ser svagheder i kroppen ved hjælp af billederne af dit øje

Læs mere

Kontakt

Agtrupvej 51B
6000 Kolding
Telefon 76 333 777
E-mail:  post@egon-pedersen.dk


Egon Pedersen | Agtrupvej 51B | 6000 Kolding | Tlf. 76 33 37 77 | post@egon-pedersen.dk
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top